Si no veu correctament aquest missatge, cliqui aquí

Jornada
LA NOVA GUIA G4 DEL GLOBAL REPORTING INITIATIVE (GRI)

Global Reporting Initiative (GRI) és una organització sense ànim de lucre que té la finalitat d’impulsar l’elaboració de memòries de sostenibilitat en tota mena d’organitzacions. GRI produeix un marc complet per a l’elaboració de memòries de sostenibilitat, que es fa servir arreu del món i estableix els principis i els indicadors que les organitzacions poden utilitzar per mesurar i donar a conèixer el seu acompliment econòmic, ambiental i social.
L’objectiu de la jornada és donar a conèixer la nova Guia G4 del Global Reporting Initiative, presentada oficialment el passat mes de maig a Amsterdam. La principal novetat d’aquesta Guia respecte a les precedents és que per a l’elaboració dels informes de sostenibilitat, cada organització es pot centrar en els punts i els indicadors que pensi que són rellevants per la seva estratègia. D’aquesta manera, l’informe genera més valor i contribueix a una major transparència, credibilitat, compromís i confiança amb els grups d’interès.
Les organitzacions disposaran de dos anys per a preparar-se per al G4. Tanmateix, com que un dels beneficis de la nova guia és ajudar les organitzacions a millorar la seva gestió de la sostenibilitat, és recomanable que s’hi adhereixin al més aviat possible.
Els destinataris de la jornada són principalment les organitzacions que ja estan elaborant memòries segons GRI així com aquelles que volen començar a fer-ho.

Programa

Benvinguda i presentació de la Jornada
  • Àngel Pes
    Sotsdirector General de Caixabank i President de la Red Española Pacto Mundial
Presentació de la nova Guia G4,
  • Nelmara Arbex
    Vicepresidenta de Global Reporting Initiative
Pausa

Cas pràctic: comparació entre el model de memòria segons la guia G3 i la nova guia G4.
  • Pere Pous
    Director General de Lavola

Debat i torn obert de preguntes


Conferència gratuïta - Confirmar assistència
Més informació aquí


Dia 8 de juliol
Hora 10:00 – 13:00 h
Lloc Palau Macaya de l'Obra Social ”la Caixa” – Pg. Sant Joan, 108
© Obra Social ”la Caixa”, 2005. Todos los derechos reservados. Aviso legal. Av. Diagonal, 621-629. 08028 Barcelona.
Si quiere darse de baja del servicio, clique aquí